Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

Anadolija [ Objavio: O.Z. ]

13. 08. 2019. 22:53 >> 22:53

NOVI KLUB VAN REGIONA

SEHA liga: Spartak prvi učesnik iz Rusije

Iz regionalne rukometne SEHA lige danas su saopštili da će moskovski Spartak postati prvi klub iz Rusije koji će učestvovati u tom takmičenju.

"Za SEHA ligu ovo je veliki korak ka izlasku izvan granica regiona, jer će se u novoj sezoni osim Spartaka nadmetati i kineski klub Peking Sport Univerzitet", naveli su iz regionalne lige.

U novoj sezoni 12 klubova će biti podijeljeno u dvije grupe, A i B. Spartak je “uskočio“ u takmičenje umjesto mađarske Tatabanije, koja je odustala zbog neslaganja oko uslova igranja sa rukovodstvom SEHA lige. U grupi A će igrati: Vardar, Nekse, Tatran Presov, Vojvodina, Spartak i Motor Zaporoži, a u grupi “B“: PPD Zagreb, Meškov Brest, Eurofarm Rabotnik, Metaloplastika, Telekom Vešprem i Peking Sport Univerzitet.

Dvije prvoplasirane ekipe iz obje grupe ostvariće direktan plasman u četvrtfinale, dok će preostali timovi razigravati u plej-ofu za svoje mjesto među osam najboljih. Pobjednici četvrtfinalnih duela, koji će se igrati po sistemu kući i na strani, plasiraće se na "fajnal for".

Deveta sezona u SEHA ligi počinje 3. septembra, a titulu šampiona braniće skopski Vardar.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније