Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

Objavio: F.R.

17. 08. 2019. 22:05   >>  22:04

TURNIR U BRESTU

Budućnost bolja od CSM-a

Budućnost je ostvarila prvu pobjedu na turniru u Brestu, a petu u pripremnom periodu za novu sezonu - izabranice Dragana Adžića u drugom kolu savladale su CSM Bukurešt 27:23 (11:12).

"Plave" su u prvom kolu turnira u Brestu poražene od Meca, a do pobjede protiv CSM Bukurešta došle su zahvaljujući odličnom izdanju u drugom poluvremenu.

Jovanka Radičević, Barbara Lazović Varlec i Đurđina Jauković bile su najefikasnije sa po šest golova. Majda Mehmedović je postigla pet, a Milena Raičević četiri pogotka.

Emili Sando je imala 12 odbrana.

Posljednji meč na turniru u Brestu, Milena Raičević i saigračice odigraće u nedjelju (15 sati) protiv Đera. @ Brest

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније