Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

[ Objavila: M.M ]

18. 08. 2019. 16:53   >>  16:54

U BRESTU

Budućnost savladala aktuelnog šampiona Evrope

U posljednjem meču na pripremnom turniru u Brestu, "plave" su savladale Đer 31:23 (18:14) i osvojile prvo mjesto u francuskom gradu.

Naš tim nastup na veoma jakom turniru u Brestu, završio je sa dvije pobjede (CSM Bukurešt i Đer) i porazom od Meca.

Jovanka Radičević sa devet golova je predvodila naše šampionke do pobjede protiv Đera, dok je Đurđina Jauković postigla šest.

Majda Mehmedović je postigla pet pogodaka, a Barbara Lazović Varlec i Tatjana Brnović po tri. Milena Raičević je dva puta zatresla protivničku mrežu, a u strijelce su se upisale i Matea Pletikosić, Sanja Premović i Branka Konatar.

Marina Rajčić je bila sjajna i upisala je 16 odbrana, dok je Emili Sando imala jednu intervenciju.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније