Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

24. 09. 2019. 19:25   >>  19:23

NAKON TRI GODINE

Vujović opet na klupi Zagreba

Veselin Vujović se vratio se na klupu Zagreba, koji je vodio od 2014. do 2016. godine.

Proslavljeni crnogogorski rukometaš i trener je preuzeo tim nakon dva teška poraza u Ligi šampiona, od PSŽ-a kod kuće i Alborga u gostima.

"Nijesam htio da radim u klubu do Nove godine, do Evropskog prvenstva, ali kada se Zagreb javio lako smo se dogovorili. Pružili su mi ruku u teškim trenucima i to se pamti", kazao je Vujović.

On vjeruje da će ekipa proći dalje u Ligi šampiona.

"Smatram da imamo realne šanse da prođemo dalje u Ligi šampiona. Niko u našoj Areni neće biti favorit, to je moja logika i to ću usaditi igračima. Nadam se da će se publika vratiti, odnosno vratićemo ih odnosom prema igri, rezultatima. Možda smo slabiji od nekih renomiranih evropskih ekipa, ali ja uvijek idem na pobjedu. Nikakvi časni porazi me ne zanimaju", kazao je Vujović, koji je ujedno i selektor Slovenije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније