Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

16. 09. 2013. 12:56 >> 13:11
1

O REPREZENTACIJI

Muratović: Karte su otvorene

Gotovo da nema ljubitelja rukometa u Crnoj Gori koji, kada je pročitao informaciju o povratku Alena Muratovića rukometu, nije pomislio i na njegov povratak u reprezentaciju.

Muratović se poslije četiri godine vratio na teren i sa isto toliko golova bio jedan od najboljih u timu Kangasa u pobjedi nad Anaitasunom – 24:20.

Povratak majstora rukometne igre dao je novu snagu timu koji se jedva spasio ispadanja prošle sezone, a i ove će imati za cilj da kako zna i umije sačuva status učesnika španske Asobal lige, piše "Pobjeda".

Šta Muratović kaže o mogućem povratku u reprezentaciju?

"Da bi igrao za reprezentaciju, moraš biti 100 odsto spreman. A, ja trenutno nijesam u najboljoj formi. Uz to, momci su odlično odigrali kvalifikacije i treba im pružiti šansu. Možda bih mogao da pomognem kao ličnost, ne toliko konstantnom igrom, jedino 10-15 minuta. Treba reći i da je na Evropskom prvenstvu svaka top utakmica", odgovorio je Muratović.

Šta bi uradio kada bi došao poziv?

"Popričao bih dobro sa selektorom. Prvo, da vidim koliko sam fizički spreman i da li išta mogu da uradim. Hoću, ako već dođem, da budem na maksimumu, ne bih došao da smetam. Pravo uživanje je biti u reprezentaciji, ali ne bih volio nikome da zauzimam mjesto, ima dobrih igrača na mojoj poziciji. Karte su otvorene. Pomogao bih vrlo rado, ali kad bih dostigao određeni nivo. Ko zna, možda se otvori nešto, ima vremena", poručio je Muratović.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније