Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

[ Objavio: O.Z ]

08. 10. 2019. 14:43   >>  14:44

EHF SEDMICA

BiH testira naše rukometaše

Muška seniorska reprezentacija odigraće dva kontrolna duela protiv Bosne i Hercegovine u sklopu EHF sedmice.

Dueli su na programu 25. oktobra u Tivtu i dan kasnije na Cetinju, što će biti odlične provjere za izabranike Zorana Roganovića, koje u januaru očekuje nastup na Evropskom prvenstvu čiji su domaćini Švedska, Austrija i Norveška, saopšteno je iz Rukometnog saveza.

Na spisku selektora Roganovića je 20 igrača: Nebojša Simić, Mile Mijušković, Jagoš Braunović, Aleksandar Bakić, Mirko Majić, Stevan Vujović, Vasko Ševaljević, Vasilije Kaluđerović, Miloš Božović, Božo Anđelić, Vladan Lipovina, Stefan Čavor, Igor Radojević, Risto Vujačić, Mirko Radović, Marko Lasica, Nemanja Grbović, Nebojša Simović, Branko Kankaraš i Bogdan Petričević.

U stručnom štabu selektora Roganovića su Gojko Vučinić, Anton Claesson i Andrija Damjanović. Direktor nacionalnog tima je Draško Mrvljević.

Okupljanje nacionalnog tima je u utorak, 22. oktobra u Tivtu.

Naša reprezentacija na Evropskom prvenstvu u januaru igraće u grupi A u Gracu, a rivali su Hrvatska, Srbija i Bjelorusija.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније