Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

[ Mina ]

11. 10. 2019. 12:23   >>  12:23

JAUKOVIĆ

"Budućnost želi bolju igru u Ludvisburgu"

Bitighajm ima dobre igrače i nije ekipa za potcjenjivanje, ali Budućnost želi da pokaže da je poraz od Bresta bio samo loš dan, kazala je bek podgoričkog tima i crnogorske reprezentacije Đurđina Jauković.

Budućnost i Bitighajm odigraće u nedjelju u Ludvisburgu utakmicu drugog kola C grupe Lige šampiona.

Jauković je kazala su dobri rezultati u pripremnim utakmicama dovele do opuštanja u meču protiv Bresta.

"To se sigurno neće ponoviti u Ludvisburgu. Njemice pred svojim navijačima igraju mnogo bolje nego u gostima, imamo iskustvo igranja sa njima. Nijesu ekipa za potcijeniti, imaju vrhunske igrače, bekove i krila. Očekuje nas težak posao, ali vjerujem u svoj tim i da ćemo biti prave kada je najbitnije“, kazala je Jauković uoči puta za Ludvisburg.

Ona je naglasila da sve zavisi od Budućnosti i da sa nestrpljenjem očekuju meč i da pokažu koliko vrijede.

Desno krilo podgoričkog tima, Jovanka Radičević kazala je da su spremne i da bez obzira na kvalitet rivala i teško gostovanje žele da pokažu svoju vrijednost.

„Gostujemo ekipi koja mnogo bolje igra kući nego u gostima. Vjerujem u svoj tim, dobro smo se spremali, kao i pred prvi meč, koji smo vođeni rezultatima iz pripremnih mečeva odigrali opuštenije. Nemamo pravo na to jer u grupi svako svakog može da pobijediti. Spremni smo i to ćemo u nedjelju i pokazati. Analizirali smo prvi meč, vidjeli šta to nije bilo dobro, sigurna sam da ćemo greške ispraviti i pokazati da vrijedimo“, rekla je Radičević.

Ona je istakla da Bitinghajm ima dobre bekove i krila, visoke pivote, navodeći da je Karolina Kutlač kvalitetan igrač.

„Na svim pozicijama su kvalitetni, ali sve zavisi od nas koliko ćemo im dozvoliti da igraju. Ne potcjenjujemo ih, ne idemo da bi unaprijed pobijedimo, ali imamo kvalitet da im se suprostavimo“, kazala je Radičević.

Obje ekipe na startu Lige šampiona upisale su poraze.

Budućnost je pred svojim navijačima izgubila od Bresta 35:32, dok je Bitighajm poražen na gostovanju rumunskoj Vlčei 34:27.

Crnogorski i njemački tim bili su rivali u grupnoj fazi i u sezoni 2017/18 i oba tima slavila su pred svojim navijačima – u Podgorici je bilo 32:24, a u Ludvisburgu 27:21.

Nedjeljni duel u MHP areni u Ludvisburgu počeće u 17 sati.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније