Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

Objavila M.L.B. [ Mina ]

12. 10. 2019. 14:45 >> 14:42

ADŽIĆ

Popraviti igru i suprotstaviti se rivalu na pravi način

Trener rukometašica Budućnosti Dragan Adžić kazao je da je siguran da podgorički tim neće ponoviti loše izdanje protiv Bresta i da će se na pravi način suprostaviti njemačkom Bitighajmu.

Budućnost i Bitighajm odigraće sjutra u Ludvisburgu utakmicu drugog kola C grupe Lige šampiona.

On je kazao da vjeruje da su pronašli osnovne razloge slabe igre u dvorani Morača protiv Bresta.

“Vjerujem u svoj tim, znam i da smo pobijedili Brest da bi nam u Njemačkoj bilo teško. Cijenim tu ekipu i način na koji rastu posljednje dvije godine, koliko ulažu i kakve igrače imaju. Vjerujem da smo se na pravi način spremili i da ćemo neke osnovne stvari, koje su izazvale loš osjećaj igračica na terenu i učinak, anulirati i da krećemo ili nastavljamo pravim putem”, kazao je Adžić.

On je, odgovarajući na pitanje da li ima pritiska uoči gostova Bitighajmu, kazao da je teško u ŽRK Budućnost bitisati bez njega, ali da vjeruje djevojke to dobro podnose.

“Očekujem da ćemo odigrati utakmicu bez pritiska i da će to biti naš trenutni maksimum, da neće biti pod uticajem situacije u koju smo sami sebe doveli porazom pred svojim navijačima. Sa tom utakmicom ne osvajamo Ligu šampiona, niti prolazimo ili ispadamo iz grupe, samo treba da pronađemo sebe, a onda je sve na nama. Kada bude tako vratićemo se se na nešto što djevojke sigurno mogu, a to je da pružajući maksimum pobjeđuju ekipe u grupi”, rekao je Adžić.

On je istakao da Bitighajm kvalitetan rival, posebno ističući bekovsku liniju, navodeći da je najiskusnija u grupi.

Obje ekipe na startu Lige šampiona upisale su poraze. Budućnost je pred svojim navijačima izgubila od Bresta 35:32, dok je Bitighajm poražen na gostovanju rumunskoj Vlčei 34:27.

Crnogorski i njemački tim bili su rivali u grupnoj fazi i u sezoni 2017/18 i oba tima slavila su pred svojim navijačima – u Podgorici je bilo 32:24, a u Ludvisburgu 27:21.

Nedjeljni duel u MHP areni u Ludvisburgu počeće u 17 sati.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније