Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

17. 02. 2013. 23:25   >>  23:23 2

PAO RANDERS

VIDEO: Liga šampiona: Prvi trijumf Budućnosti

Rukometašice Budućnosti pobijedile su u Podgorici danski Randers 24:22 (12:11), u utakmici trećeg kola prve grupe Glavne runde Lige evropskih šampiona.

Izabranice Dragana Adžića ovom pobjedom su ostale u igri za prolaz u polufinale.

Opterećena važnošću meča i željom da konačno stigne do pobjede u Glavnoj rundi, Budućnost je loše počela meč, pa je danski tim poveo 5:3, a odmah zatim i napravio seriju od 3:0 i došao na +4 (8:4).

Međutim, „plave“ su dobro reagovale i uspjele da preokrenu na 12:11, što je bio rezultat poluvremena.

Posljednjih deset minuta donijeli su pravu dramu – Budućnost je na isteku 50. minuta imala vođstvo od 21:17, ali je dopustila Dankinjama da izjednače. Međutim, to nije pokolebalo izabranice Dragana Adžića, koje su zahvaljujući tandemu Milena Knežević-Radmila Miljanić uspjele da prelome meč (24:22).

Najefikasnija u pobjedničkom timu, na čijem se golu ponovo istakla Klara Voltering, bila je Milena Knežević sa deset, Elena Georgijevska je postigla četiri, a gol manje Anđela Bulatović.

U danskom timu najbolja je bila Kamila Dalbi sa osam pogodaka.

U drugom meču ovog kola Đer je juče u gostima savladao Larvik 24:18.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније