Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

06. 02. 2020. 16:02 >> 15:59

GREŠKE SMANJITI NA MINUMUM

Adžić: Pobjeda za četvrtfinale

Budućnost želi pobjedu protiv Krima i plasman u četvrtfinale Lige šampiona već poslije trećeg kola glavne runde, kazao je trener podgoričkih rukometašica Dragan Adžić.

Budućnost i Krim odigraće u subotu u Podgorici utakmicu trećeg kola Lige šampiona.

Adžić očekuje da će se ekipa kompletirati do subote, navodeći da između dva rivala nema nepoznanica.

On je naglasio da će Krim biti značajno jači nego u posljednjem međusobnom duelu u Ljubljani.

"Vratile su se Alja Varagić i Tamara Mavsar, dvije najbolje igračice i još neke koje su tada čuvali. Kao i uvijek očekujemo zahtjevnog rivala, zato i vjerujem da ćemo imati pristup kao sa Đerom i onda možemo da računamo na bodove koji donose četvrtfinale", kazao je Adžić na konferenciji za novinare.

On očekuje manji broj grešaka nego u duelu protiv Đera.

"Nijesmo imali mirnoću u tranziciji i u pozicionom napadu. Jednim dijelom je to proizvod vrhunske odbrane koju je Đer odigrao. Njihova odbrana izazvala je 50 odsto naših grešaka, a druga polovina je bila naša. Nadam se da ćemo ih ispraviti do revanša, posebno do četvrtfinala", rekao je Adžić.

On je siguran da će takvu utakmicu, sa istim nabajem, na obje strane, imati i u četvrtfinalu.

On je istakao da će Krim tražiti maksimalnu Budućnost u tom segmentu.

"Krim je Brest sveo na 29 golova u posljednjem meču Lige šampiona, što mi nijesmo uspjeli, a imamo kvalitetniji tim od njih. Igrali su sa Đerom kompletan meč na vrhunskom nivou u gostima. Krim ima potencijal, biće nam zahtjevan, a vjerujem da ulazimo u fazu gdje vraćanje neće biti sporno", rekao je Adžić.

Subotnji duel Budućnosti i Krima u Bemaks areni počeće u 19 sati.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније