Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

[ Objavio: O.Z. ]

16. 02. 2020. 20:38   >>  20:39

MEDITERANSKO PRVENSTVO

Kadeti sa Španijom, Hrvatskom i Sjevernom Makedonijom

Kadetska reprezentacija na 17. Mediteranskom prvenstvu koje u ponedjeljak počinje u Atini igraće u grupi B sa Španijom, Tunisom, Turskom, Hrvatskom, Marokom i Sjevernom Makedonijom, odlučeno je žrijebom koji je obavljen dan uoči početka jednog od najjačih prvenstava Mediterana na kome će nastupiti 14 reprezentacija.

Nakon priprema koje su odradili na Cetinju, izabranici trenera Brana Božovića otputovali su u glavni grad Grčke, gdje će imati odlične protivnike i sjajnu priliku za nastavak uigravanja za prvenstvo Evrope B divizije koje ih očekuje u avgustu u Podgorici i na kome žele da izbore plasman u A diviziju.

Crna Gora u ponedjeljak će igrati protiv Maroka i Hrvatske, u utorak su dueli protiv Turske i Španije, dok će posljednjeg dana grupne faze, odmjeriti snage protiv Sjeverne Makedonije i Tunisa.

Na spisku trenera Božovića su Vasilije Vujović, Miloš Milačić, Jovan Abramović, Luka Nikolić, Arsenije Dragašević, Luka Barjaktarović, Radojica Čepić, Nikola Đurković, Elmin Junuz, Lazar Gvozdenović, Vojislav Vukić, Luka Vukićević, Darko Pejović, Božo Brnović, Meris Bošnjak i Aleksa Jokić.

U stručnom štabu trenera Božovića su pomoćni trener Marko Knežević i fizioterapeut Aleksandar Brajković

Vođa delegacije je direktor reprezentacije Draško Mrvaljević, a sa timom je i Maksim Šćekić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније