Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

[ Mina ]

17. 02. 2020. 21:51   >>  21:49

MEDITERANSKO PRVENSTVO

Kadeti pobijedili Maroko i Hrvatsku

Muška kadetska rukometna reprezentacija Crne Gore ostvarile je pobjede prvog takmičarskog dana Mediteranskog prvenstva u Atini.

Crnogorski kadeti u prvom kolu B grupe savladali su Maroko 20:14 (6:7, 7:3 i 7:4), dok su u drugom slavili protiv Hrvatske 22:16 (8:8, 8:6 i 6:2).

Izabranici trenera Brana Božovića za trijumf protiv Maroka dobili su četiri, a protiv Hrvatske četiri i po boda.

Prema propozicijama, na Mediteranskom šampionatu utakmice se igraju u okviru tri trećine, koje traju po 15 minuta. Reprezentacija koja dobije trećinu osvaja bod, a trijumf na kraju meča donosi dva boda. Neriješen rezultat u trećini boduje se pola boda, dok remi na kraju donosi objema ekipama po bod.

U utorak crnogorski kadeti igraće protiv Turske i Španije, dok će posljednjeg dana grupne faze, odmjeriti snage protiv Sjeverne Makedonije i Tunisa.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније