Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

[ Mina ]

21. 02. 2020. 12:40   >>  12:37

UVERTIRA ZA ĐER

Adžić: Znamo šta nas čeka protiv Savehofa

Savehof je odigrao nekoliko dobrih utakmica pred svojim navijačima i Budućnost zna šta je čeka u tom duelu, kazao je trener podgoričkih rukometašica Dragan Adžić.

Budućnost i Savehof odigraće u subotu u Partileu utakmicu četvrtog kola glavne runde Lige šampiona.

Podgorički tim u tom duelu biće oslabljen neigranjem Majde Mehmedović i Marine Rajčić, koje zbog oporavka od povreda nijesu otputovale za Švedsku.

Adžić je istakao da vjeruje da će podgoričkom timu duel u Partileu pomoći da uđe u takmičarski ritam pred meč sa Đerom u Podgorici.

"Nadam se da će i djevojke, a većina njih će igrati, iskoristiti šansu. Treba iskoristiti zajedničke momente za ono što dolazi reprezentativno i klupski u martu i aprilu. Vjerujem da ćemo uspjeti u kvalifikacijama i u četvrtfinalu, onda se okrenuti maju, a nakon toga Olimpijskim igrama", rekao je Adžić.

On je naglasio da će četvrtfinalni dueli biti neizvjesni kao nikada do sada.

"Četvrtfinala će biti najjača. Kvalitet se, čini mi se, raširio, više je ulaganja u ženski rukomet, što pokazuje Brest. Francuski tim je dominantan u dosadašnjem dijelu Lige šampiona. Ne bavimo se ovim segmentom, već samo sobom. Znam da imamo velike rezerve, ali i dosta problema sa hroničnim povredama", rekao je Adžić.

On je istakao da će, nakon odsustva Mehmedović, priliku dobiti talendovana Nađa Kadović, kao i da su se poslije kraće pauze u tim vratile Katarina Džaferović i Ivana Godeč.

Podgorički tim prvi međusobni duel pred svojim navijačima dobio je 30:25.

U svojoj dvorani slavio je i protiv Krima 30:28, a jedini poraz upisala je na gostovanju Đeru 26:24.

Savehof je bez pobjede u drugoj fazi takmičenja, a osim od Budućnosti izgubio je i od Vlčee pred svojim navijačima 23:17 i Bresta u gostima 31:22.

Subotnji duel u Partileu počeće u 13 sati i 30 minuta.

U ostala dva meča četvrtog kola, Krim u subotu dočekuje Ramniku Vlčeu, dok će u nedjelju rivali biti Brest i Đer.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније