Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

01. 03. 2020. 20:10   >>  20:10 1

ADŽIĆ

"Đer fenomenalna ekipa, nedostajala Milena u finišu"

Đer je fenomenalna ekipa, a to potvrđuje podatak da je neporažen 36 mečeva u Ligi šampiona, kazao je trener rukometašica Budućnosti Dragan Adžić.

Podsjetimo, rukometašice Budućnosti poražene su večeras u Podgorici od mađarskog Đera 28:27 (17:12), u utakmici pretposljednjeg, petog kola glavne faze Lige šampiona.

Adžić je na konferenciji za novinare kazao da je Đer gradio igru od početka meča, a da je veliki potencijal koji ima u igračkom sastavu, ali i stručnom štabu, donio minimalnu pobjedu u Podgorici.

U finišu meča nedostajala je kapitenka Milena Raičević, koja je lider tima, ali najvažnije je da ne bude ozbiljnije povrijeđena, istakao je Adžić.

"Vjerujem da Milena nije doživjela ozbiljniju povredu i da će biti spremna za olimpijski kvalifikacioni turnir i za četvrtfinale Lige šampiona. Zahvalnost i sjajnim navijačima, vjerujem da su zadovoljni odnosom djevojaka i da će ih biti više krajem marta na kvalifikacionom turiru za Olimpijske igre, ali i u četvrtfinalu. Đer je fenomenalna ekipa i podatak da su neporaženi 36 mečeva u Ligi šampiona, govori dovoljno. Mađarski tim je gradio svoju igru od početka meča, a ima veliki kapital u igračkom kadru i stručnom štabu, što je bilo dovoljno za minimalnu pobjedu. Ovo je veliki kapital za oba tima, a veoma sam zadovoljan učinkom svih djevojaka i nemam im što zamjeriti, jer su neke igrale nedovoljno oporavljene. Nedostajala nam je Milena u finišu meča, ona je lider našeg tima, a možda bi bilo bolje da smo na poluvremenu imali samo dva gola prednosti, jer se ispostavilo da smo brzo došli do velike zalihe", kazao je Adžić.

U redovima Đera najbolja je bila Katarina Bulatović koja je postigla osam golova.

"Ponosna sam zbog pobjede jer svi znamo koliko je teško slaviti u Podgorici. Ovo je bila posebna utakmica za mene, jer je posljednja u klupskom dresu u Morači. Srećna sam zbog pobjede jer je donijela prvo mjesto u glavnoj rundi. Još ne znam kako smo uspjele da se vratimo u meč nakon minusa od pet golova, bilo je veoma teško, jer je Budućnost igrala odličnu odbranu, ali smo uspjele. Možda smo više željele pobjedu od Budućnosti", zaključila je Bulatović.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније