Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

[ Objavio: O.Z. ]

07. 03. 2020. 21:27 >> 21:25

"PLAVE" ČEKAJU RASPLET U GRUPI 1

Adžić razočaran odnosom igračica

Duel u protiv Krima nije imao rezultatski značaj za rukometašice Budućnosti, ali je trener Dragan Adžić ipak nezadovoljan odnosom svojih igračica.

"Plave" su večeras porazom od Krima (23:29) završile glavnu rundu Lige šampiona.

"Čestitke Krimu koji poštujem kao klub, kao što poštujem i ono što radi stručni štab na čelu sa trenerom Urošem Bregarom. Za mene nije iznenađenje dobra igra Krima, a jeste razočaranje odnos mojih igračica. Očigledno su poraz od Đera u prošlom kolu, te kvalifikacioni turnir za Olimpijske igre koji očekuje reprezentaciju, kao i četvrtfinalu koje nas očekuje u aprilu, uticali na to da djevojke ne budu na potrebnom nivou, što ne bi smjelo da se dešava. Krim radi sjajan posao posljednjih nekoliko godina i čestitam im na tome, kazao je Adžić na konferenciji za novinare.

Tri pobjede i isto toliko poraza učinak je Budućnosti u glavnoj rundi, a sada se očekuje rasplet u grupi 1 i protivnik u četvrtfinalu koje je na programu u aprilu. To će biti ruski Rostov Don ili danski Esbjerg.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније