Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

[ MINA ]

25. 03. 2020. 15:06 >> 15:05

LIGA ŠAMPIONA

"Plave" dočekuju Esbjerg 17. ili 18. juna

Četvrtfinalne utakmice Lige šampiona za rukomtašice biće odigrane u periodu od 15. do 21. juna, saopšteno je iz Evropske rukometne federacije (EHF).

Navodi se da je ta asocijacija, uvažavajući trenutnu situaciju zbog pandemije koronavirusa u svijetu, pripremila novi kalendar takmičenja, koji podrazumijeva da će sezona biti nastavljena u junu, u slučaju da se epidemiološka situacija do tada stabilizuje.

Dueli četvrtfinala elitnog takmičenja trebalo je da budu odigrani prvog i drugog vikenda aprila, ali je EHF ranije donio odluku o odgađanju tih mečeva.

Izabranice Dragana Adžića prvi meč protiv Esbjerga odigraće u srijedu ili četvrtak, 17. ili 18. juna, dok će revanš u Danskoj biti odigran tri dana kasnije.

Najavljeno je da će EHF, ukoliko dođe do novog prolongiranja termina, odluku saopštiti najkasnije do 29. maja.

Pomjeren je i termin finalnog turnira Lige šampiona u Budimpešti, koji je zakazan za 5. i 6. septembar.

Prvobitni termin završnog turnira bio je 9. i 10. maj.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније