Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

16. 04. 2020. 18:39   >>  18:35

NOVO POMJERANJE

Završni turnir za rukometaše 28. i 29. decembra

Završni turnir Lige šampiona za rukometaše održaće se 28. i 29. decembra u Kelnu, objavila je Evropska rukometna federacija (EHF).

Završnica je prvo bila predviđena za 30. i 31. maj, zatim je prebačena na 22. i 23. avgust zbog pandemije koronavirusa, da bi EHF danas još jednom pomjerio F4 i to kraj ove godine.

"Razgovarajući s predstavnici klubova zaključili smo kako postoji zajednička volja da se završni turnir organizuje ove godine," kazao je predsjednik EHF-a Mihael Viderer.

On je najavio da će Izvršni odbor EHF 24. aprila odlučiti kako će se završiti evropska rukometna sezona, odnosno kako stići do Kelna.

U osmini finala igraće Dinamo Bukurešt - Pari sen Žermen, Visla Plok - Vesprem, Vardar - Pik Seged, Celje - Vive Kjelce, Porto - Alborg i Flensburg - Monpelje.

Direktan plasman u četvrtfinale izborili su Barselona i Kil.

Završni turnir Lige šampiona za rukometašice za sada ostaje u terminu 5. i 6. septembar u Budimpešti.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније