Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

[ Mina ]

01. 07. 2020. 18:59   >>  18:55 1

ŽRIJEB ZA LŠ

Budućnost sa Đerom, Vlčeom i Brestom

Rukometašice Budućnosti u grupnoj fazi Lige šampiona igraće u B grupi sa rumunskom ekipom Ramniku Vlčea, mađarskim Đerom, Borusijom iz Dortmunda, ruskim timom CSKA, francuskim Brestom, danskim Odenzeom i Podravkom iz Koprivnice, odlučeno je danas žrijebom u Beču.

Rivali u A grupi biće francuski Mec, ruski Rostov, danski Esbjerg, norveški Vajpers, mađarski Ferencvaroš, rumunski CSM Bukurešt, njemački Bitighajm i Krim iz Ljubljane.

Po dva prvoplasirana tima iz obje grupe, nakon 14 odigranih kola, izboriće direktan plasman u četvrtfinale, dok će trećeplasirani, četvrtoplasirani, petoplasirani i šestoplasirani timovi razigravati za prolaz među osam najboljih.

Početak grupne faze planiran je za 12/13. septembar, a završetak za 13. ili 14. februar naredne godine.

Plej-of runda predviđena je za 6. i 7, odnosno 13. i 14. mart, a četvrtfinalni dueli za prva dva vikenda aprila.

Osvajač trofeja Lige šampiona trebalo bi da bude određen 29. i 30. maja u Budimpešti.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније