Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

Objavio: O.Z.

05. 08. 2020. 11:31   >>  18:05

POJAČANJE BUDUĆNOSTI

Maslova stigla u Podgoricu: Željno očekujem izazove

Jedan od najvećih talenata ruskog rukometa Valerija Maslova doputovala je u Podgoricu. Desni bek koji je potpisao dvogodišnji ugovor sa crnogorskim šampionom, posljednje je od pojačanja za narednu sezonu koje je stiglo u Crnu Goru, nakon što su se sa novim saigračicama ranije priključile Andrea Lekić, Alison Pino i Barbara Arenhart.

"Veoma sam srećna što sam sada ovdje i željno iščekujem izazove koji dolaze. Uskoro ću biti sa ekipom i želim da dam svoj doprinos kako bih na najbolji način pomogla timu", kazala je Maslova po dolasku u Podgoricu, objavljeno je na klupskom sajtu.

Pripreme Budućnosti za novu sezonu prekinute su nakon što je jedna od igračica imala pozitivan test na korona virus, a nakon isteka obavezne 14-dnevne samoizolacije, igačice i članovi stručnog štaba će krajem ove sedmice odraditi nova testiranja, nakon čega će biti poznat plan za nastavak rada.

Maslova ja u januaru napunila 19 godina, a od sezone 2017/18 registrovana je za nastupe u Ligi šampiona u dresu Rostova.

U sezoni 2018/19 postigla je 19 golova u Ligi šampiona, dok je u prošloj koja je prekinuta zbog pandemije COVID-19, upisala pet pogodaka u dresu ruskog tima.

Za rusku reprezentaciju debitovala je u maju 2018. sa 17 godina u kvalifikacionom duelu protiv Portugala za plasman na Evropsko prvenstvo, a bila je na spisku tadašnjeg selektora Evgenija Trefilova za šampionat koji je održan u Francuskoj.

Nastupala je za mlađe reprezentativne selekcije Rusije, a najveći uspjeh ostvarila je 2018. godine, kada je bila jedna od najboljih u timu koji je osvojio zlatnu medalju na Svjetskom prvenstvu za juniorke u Poljskoj.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније