Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

20. 10. 2013. 17:00 >> 17:03

LIGA ŠAMPIONA

Budućnost poražena u Ikastu

Rukometašice Budućnosti poražene su danas u Ikastu od danskog Midtjilanda 21:19 (11:8), u utakmici trećeg kola B grupe Lige evropskih šampiona.

To je drugi poraz podgoričkog tima, koji je u prošlom kolu poražen i od mađarskog FTC-a (27:25).

Budućnost je u Ikastu vodila u većem dijelu meča, povela je na startu 4:0, istu prednost imala je u osmom i 14. minutu (5:1 i 8:4), dok je u 17. razlika iznosila pet golova (10:5).

Midtjiland je, nakon serije od tri uzastopna pogotka, prvi put izjednačio u 43. (13:13), a dva minuta kasnije i došao u vođstvo (14:13).

U nastavku meča obje ekipe smjenjivale su se u minimalnom vođstvu, a u samom finišu bolje se snašao domaćin i došao do trećeg trijumfa u dosadašnjem dijelu takmičenja.

Najefikasniji u pobjedničkom timu, na čijem se golu istakla Sabine Englert, bila je Trine Ostergart Jensen sa osam, dok je Line Jorgensen postigla pet golova.

U ekipi Budućnosti, čiji je gol i danas odlično čuvala Klara Voltering, istakla se Kristina Neagu sa šest, Dragana Cvijić postigla je četiri, a gol manje Radmila Petrović.

U drugom meču B grupe FTC je pred svojim naviojačima savladao poljski Lublin 40:25 (20:12).

Budućnost će u četvrtom kolu, 3. Novembra u Podgorici, ugostiti Midtjiland.

(mina)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније