Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

Mina [ Objavio: O.Z. ]

17. 08. 2020. 13:49   >>  13:49

KAPISODA NA IVONOVIM KORITIMA

"Kampovi profilišu buduće reprezentativce"

Kampovi su prilika da se profilišu igrači na kojima će se u budućnosti bazirati igra reprezentativnih selekcija, kazao je predsjednik Rukometnog saveza Petar Kapisoda.

Kapisoda je, tokom posjete rukometnom kampu na Ivanovim Koritima, ispratio trening obje grupe dječaka i poželio im uspjeh u radu i daljoj karijeri.

On je istakao da je uspjeh organizovati bilo što s obzirom na trenutnu epidemiološku situaciju.

Kapisoda je podsjetio da su djevojčice bile na kampu od 1. do 10. jula, nakon čega je organizator bio primoran da odgodi okupljanje dječaka.

"Sada su se stekli uslovi i oni su na okupu. To je pozitivna stvar koja ne bi bila moguća bez pomoći preduzeća „Lovćen-Bečići“ i Ministarstva rada i socijalnog staranja, koji nam pružaju podršku u organizaciji kampu već nekoliko godina", rekao je Kapisoda.

On se zahvalio i svim instruktorima i trenerima koji su uzeli učešće, kao i predavačima koji su nesebično prihvatili da budu dio ove aktivnosti.

Rukometni kamp na Ivanovim Koritima okupio je 45 dječaka rođenih 2004/05 i 2006/07 godine.

Sa reprezentativnim selekcijama rade Aleksandar Roganović, Marko Martinović, Nikola Jablan i direktor muške reprezentacije Draško Mrvaljević, a tradicionalno su prisutni i Dobrislav Vujović i Miško Popović.

Član stručnog štaba muške reprezentacije Gojko Vučinić u nedjelju je održao trening na temu „Napad na odbranu 5:1 i obuka igrača za napad na 5:1“.

Najavljeno je da će u srijedu trener Budućnosti, osvajač olimpijske medalje i evropske titule na klupskom i reprezentativnom nivou Dragan Adžić, prezentovati temu „Individualna nadgradnja igrača za igru u odbrani i segment igrača manje i metodika obucčvanja“.

Planirana su i predavanja bivšeg crnogorskog reprezentativca, Steva Nikočevića na teme „Metodika obučavanja i postavka odbrane 3:2:1“ i „Individualne karakteristike halfova i njihova obuka“.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније