Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

08. 09. 2020. 13:02 >> 13:02

LIGA ŠAMPIONA

Budućnost protiv Podravke bez 11 rukometašica

Rukometašice Budućnosti u petak ujutru putuju za Koprivnicu, gdje će u nedjelju protiv hrvatske Podravke odigrati premijerni meč u novoj sezoni Lige šampiona.

U duelu protiv hrvatskog šampiona, trener Dragan Adžić neće moći da računa na čak 11 igračica, zbog čega su za premijerni meč u novoj sezoni prijavljene nove igračice.

Zbog oporavka od korona virusa koji su uspješno prebrodile, sa ekipom u Koprivnicu neće putovati kapiten Milena Raičević, Jovanka Radičević, Tatjana Brnović, Ema Ramusović, Katarina Džaferović, Andrijana Popović, Jovana Ilić, Milena Vujisić, Itana Grbić i Nađa Kadović, te Valerija Maslova zbog povrede ramena.

Za duel protiv Podravke pored predsjednice kluba Radmile Petrović, koja je igračku karijeru završila nakon Olimpijskih igara u Rio de Žaneiru 2016. godine, a koja je u proteklom periodu trenirala sa timom i izrazila želju da pomogne u situaciji kada trener Adžić ima dosta problema sa sastavom tima, prijavljene su i juniorke – Anastasija Krivokapić, Gordana Marsenić, Sara Gugač, Mina Novović, Milica Anđušić i Sara Senić.

Duel Podravka – Budućnost igra se u nedjelju u 16 sati.

U preostalim mečevima prvog kola grupe B, sastaće se Brest – Ramniku Vlčea, Odenze – Borusija Dortmund i CSKA – Đer.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније