Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

Objavila M.Mi.

09. 09. 2020. 14:20 >> 14:19

ZBOG KORONA VIRUSA

RSCG: Odgođena rukometna sezona

Rukometni savez Crne Gore saopštio je da se odgađaju utakmice Kupa Crne Gore u muškoj i ženskoj konkurenciji koje su bile planirane za septembar.

''Razlog za odgađanje duela koji su bili zakazani za septembar je trenutna složena epidemiološka situacija u pojedinim klubovima koji su o navedenom obavijestili kancelariju Saveza, zbog čega je RSCG donio navedenu odluku s ciljem očuvanja zdravlja igrača, članova stručnog štaba i drugih aktera rukometnh tamičenja'', navode u saopštenju.

U septembru je trebalo da budu odigrani mečevi četvrtfinala Kupa za žene Levalea 2010 - Rudar i Feniks – Devetka, kao i polufinalni duel.

Iz RSCG su kazali da će novi termini navedenih mečeva biti naknadno određeni.

''Odgađa se i finalni turnir Kupa Crne Gore za muškarce koji je trebalo da bude održan 19. i 20. septembra u Podgorici. U polufinalnim duelima trebalo je da igraju Komovi – Partizan 1949 i Budućnost Podgorica – Lovćen'', poručili su iz RSCG.

Odgođen je, navode, i finalni meč Kupa za seniorke, u kojem je Budućnost čekala rivala u meču za trofej.

Novi termin odigravanja finalnog turnira Kupa za muškarce i finala za žene je 18/19. decembar ove godine.

''Rukometni savez Crne Gore obavještava javnost da će nacionalna prvenstva za sezonu 2020/21 početi kako je i planirano, odnosno 26/27. septembra - Prva muška liga i Kadetska liga, te 17/18. oktobra - Prva ženska liga i Druga ženska liga'', zaključuju u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније