Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

[ Mina ]

10. 09. 2020. 19:08   >>  20:44

BEZ 11 IGRAČICA

Adžić: Budućnost autsajder u Koprivnici

Budućnost će zbog odsustva velikog broja rukometašica protiv Podravke u Koprivnici, na startu nove sezone Lige šampiona, biti autsajder, kazao je trener podgoričkih rukometašica Dragan Adžić.

Duel Podravke i Budućnosti na programu je u nedjelju u Koprivnici. Adžić protiv hrvatskog šampiona neće moći da računa na 11 rukometašica.

U Koprivnicu zbog oporavka od koronavirusa neće putovati kapiten Milena Raičević, Jovanka Radičević, Tatjana Brnović, Ema Ramusović, Katarina Džaferović, Andrijana Popović, Jovana Ilić, Milena Vujisić, Itana Grbić i Nađa Kadović.

Meč će propustiti i Valerija Maslova zbog povrede ramena.

U dresu Budućnosti, poslije četiri godine, meč u Koprivnici odigraće predsjednica kluba, Radmila Petrović.

Prijavljene i juniorke Anastasija Krivokapić, Gordana Marsenić, Sara Gugač, Mina Novović, Milica Anđušić i Sara Senić.

Adžić je kazao da se, bez obzira na personalne probleme, raduje početku takmičenja.

"Živimo sa tim problemima od početka priprema. Pokušaćemo da kroz Ligu šampiona, kao i mnogo puta do sada, nadomjestimo, ali ne u ovom stanju, kad ni ove djevojke koje će igrati dvije sedice nijesu mogle da treniraju jer su bile u samoizolaciji", rekao je Adžić.

On je naglasio da se sve to može nadomjestiti i da je samo bitno da krene Liga šampiona.

"Bitno je da su djevojke zdrave prošle kroz sve ovo, polako ćemo ih uvesti i da ćemo se iz kola u kolo kompletirati i dostići formu. Najvažnije da opstanemo u grupnoj fazi među šest najboljih, a onda je sve na nama u narednom periodu, koji dolazi poslije grupne faze", rekao je Adžić.

Prema njegovim riječima, borba je da se zadrži plasman do šestog mjesta, a onda kroz osminu finala i četvrtfinale ostvarimo ambicija kluba.

"Protiv Podravke smo ausajderi, protiv CSKA ćemo biti kompletniji, konkretniji i bolji. Polako ćemo, iz kola u kolo, doći do nivoa forme koji Budućnost može da ima kada je kompletna i spremna", rekao je trofejni stručnjak.

On smatra da bi podgoričkom timu bilo teško u Koprivnici i da je u punom sastavu.

"Bilo bi nam teško i da smo kompletni, da smo sve odradili od jula što smo planirali. Vjerujem u maksimum svih igračica, u dobro izdanje i korak ka formi i ostvarenja cilja u grupnoj fazi", zaključio je Adžić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније