Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

[ Izvor: Mina ]

28. 10. 2020. 12:41 >> 12:41

ZA RUKOMETAŠE

Odgođeno Evropsko prvenstvo u Crnoj Gori

Kadetsko prvenstvo Evrope B divizije za rukometaše, koje je u januaru naredne godine trebalo da bude odigrano u Crnoj Gori, još jednom je odgođeno, saopšteno je iz Evropske rukometne federacije (EHF).


Na šampionatu je trebalo da nastupi i talentovana generacija crnogorskih rukometaša.

Iz EHF je saopšteno da je došlo do promjena mjesta održavanja šampionata, pa će se umjesto u Crnoj Gori, izabranici trenera Brana Božovića za plasman u A diviziju boriti u Letoniji, od 15. do 22. avgusta naredne godine.

Crnogorski rukometaši igraće u grupi A sa Holandijom, Turskom i Kosovom, a dvije najbolje će se ukrstiti sa timovima iz grupe B, u kojoj su Letonija, Rumunija, Luksemburg i Azerbejdžan.

Samo pobjednik turnira izboriće plasman u elitni rang.

Ostala dva turnira biće odigrana u Sjevernoj Makedoniji i Bugarskoj, kako je ranije i planirano.

EHF je odlučio da otkaže Evropsko prvenstvo za kadete, kao i prvenstvo Starog kontinenta za juniore i u A i u B diviziji.

U ženskoj konkurenciji kontinentalna prvenstva trebalo bi da budu odigrana po planu u 2021. godini, među kojima je i Evropsko prvenstvo za kadetkinje u Crnoj Gori od 5. do 15. avgusta.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније