Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

[ Mina ]

30. 10. 2020. 17:24   >>  17:51

KORONA U RUMUNSKOM TIMU

Odgođen duel Ramniku Vlčee i Budućnosti

Utakmica sedmog kola DELO EHF Lige šampiona za rukometašice, između Ramniku Vlčee i Budućnosti, odgođena je nakon što je nekoliko rukometašica rumunskog bilo pozitivno na korona virus, saopšteno je iz Evropske rukometne federacije (EHF).

Utakmica između Ramniku Vlčee i Budućnosti bila je na programu 8. novembra u Vlčei.

Navodi se da je rumunski klub prošle sedmice obavijestio EHF da je veliki broj igračica pozitivan na koronavirus, kao i da se taj broj tokom ove povećao.

"Iz tog razloga odlučeno je da se utakmica između Ramniku Vlčee i Budućnostiodgordi", piše u saopštenju.

Saopšteno je da sve igračice koje su dobile pozitivan rezultat testa na korona virus moraju u karantin, koji obuhvata i dan kada je trebalo da bude odigrana utakmica sedmog kola elitnog takmičenja.

EHF je najavio da će u komunikaciji sa klubovima odrediti novi termin odigravanja meča, čim se za to steknu potrebni uslovi.

Budućnost će propustiti i drugi vezani meč u elitnom takmičenju, nakon što je prethodni, protiv Đera koji je trebalo da bude odigran 24. oktobra u Podgorici, odgođen zbog pozitivnog slučaja na koronavirus u mađarskom timu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније