Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

Mina

05. 12. 2020. 22:20 >> 22:24

PRVA LIGA

Lovćen nastavio seriju, važna pobjeda u Budvi

Rukometaši Lovćena zadržali su maksimalan učinak i poslije desetog kola, u kojem je važnu pobjedu ostvarila i ekipa Mornara 7.

Rukometaši Lovćena savladali su u Budvi ekipu Budvanske rivijere 31:28 i upisali devetu pobjedu ove sezone.

Najzaslužniji za nastavak serije cetinjskog tima bio je Nemanja Drakulović sa 11, Draško Kaluđerović postigao je šest, dok je Vuk Latković dodao četiri gola.

U budvanskom timu, koji je poražen treći put ove sezone, bolji od ostalih bili su Radivoje Đođić sa devet i Marko Simović sa osam golova.

Mornar je u Bijelom Polju slavio protiv Jedinstva 29:22 i upisao treći trijumf.

Najefikasniji u pobjedničkom timu bili su Miloš Živković i Denis Šabanović sa po osam, dok je Luka Mrdak postigao šest golova.

U bjelopoljskom timu, koje je i poslije osmog odigranog meča bez bodova, najbolji je bio Marko Kruščić sa šest, Nikola Babović je postigao pet, a po gol manje Aleksa Medojević i Aleksandar Đurđević.

Za sjutra zakazani su dueli Komova i Danilovgrada u Beranama (18), kao i Rudara i Berana u Pljevljima (17).

U ovom kolu slobodan je tivatski Partizan.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније