Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

05. 12. 2020. 22:40 >> 22:48
2

REMI ŠPANIJE I ŠVEDSKE

Veliki preokret Srbije protiv Holandije

Ženska rukometna reprezentacija Srbije zabilježila je pobjedu protiv prvaka svijeta Holandije 29:25, na startu Evropskog prvenstva u Danskoj.

Iako su Holanđanke dominirale u prvom poluvremenu i vodile ubjedljivo, Srbija se digla u nastavku i to bez jedne od najboljih igračica Andree Lekić koja se
povrijedila.

Kada je rezultat došao do 17:10, selektor Holandije je izveo nekoliko igračica iz prve postave.

Čak je pri rezultatu 20:16, Srbija propustila tri napada za minus tri, a onda primila dva gola sa polovine terena i činilo se da je poraz neizbježan.

Međutim, baš tada je Srbija zaigrala kao u transu. Jovana Risović počinje da brani, preuzevši ulogu Tes Vester i kreće serija 8:0!

Najefikasnija u ekipi Srbije je bila Katarina Krpež koja je postigla čak devet golova, mahom u jeku velike serije za pobjedu.

Ubjedljivu pobjedu u D grupi ostvarila je Norveška protiv Njemačke 42:23.

U drugom meču te grupe, Rumunija je bila bolja od Poljske 28:24.

U B grupi, Rusija je slavila protiv Češke 24:22, dok je duel Španije i Švedske završen bez pobjednika 23:23.

 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније