Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

01. 11. 2013. 13:23 >> 13:25
1

STIŽU DANKINJE

Knežević: Bez prava na kiks

Rukometašice Budućnosti protiv danskog Midtjilanda nemaju pravo na kiks, a da bi pobijedile moraju odigrati bolje nego u Ikastu, kazala je srednji bek podgoričkog tima Milena Knežević.

Budućnost i Midtjiland odigraće u nedjelju u Podgorici, utakmicu četvrtog kola B grupe Lige evropskih šampiona.

Knežević je kazala da nema pritiska uoči meča, navodeći da je Budućnost u istoj smo situaciji kao i ostale ekipe koje se bore za plasman među osam najboljih.

„Probaćemo da igramo bolje nego u prvom meču. To nije ono što mi možemo, moramo mnogo bolje“, kazala je Knežević na konferenciji za novinare.

Ona je, komentarišući svoju igru, kazala da to nije ona Milena od prošle sezone.

„Imala sam nekih povreda, nijesam bila u punom treningu. Nijesam trenirala ni uoči utakmica Lige šampiona, ali dolaze nam najvažnije utakmice tako da će morati da se vrati ona stara Milena ukoliko mislimo da napravimo rezultat. Najbitnije je da smo zdrave i da odigramo kako znamo’’, rekla je Knežević.

 

Ona je kazala da ne razmišlja da li Midtjiland može bolje od izdanja u Ikastu, već o tome da Budućnost može pokazati mnogo više nego do sada. Desno krilo Radmila Petrović kazala je da Midtjiland u Danskoj nije dobio meč, već da ga je Budućnost izgubila.

„Više smo se bavili sobom nego njima. Imali smo dobrih, ali i loših strana, prije svega mislim na vraćanje nazad. Radili smo na tome i nadam se da ćemo ispoštovatio dogovor“, rekla je Miljanić.

Ona je pozvala publiku da dođe u što većem broju i pomogne im da dođu do pobjede.

„Moramo se fokusirati na sebe, na svoje zadatke i u tom slučaju pobjeda neće izostati“, rekla je Petrović.

Midtjiland je u dosadašnjem dijelu takmičenja ostvario maksimalan učinak, a prvi duel u Ikastu dobio je 21:19. Budućnost je nakon startnog trijumfa doživjela dva uzastopna poraza od mađarskog FTC-a i Midtjuilanda.

Utakmica u dvorani Morača počeće u 17 sati.

 

(Mina)

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније