Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

15. 12. 2020. 19:27   >>  19:29 7

RADIČEVIĆ

"Svi moraju da se dive našoj borbi"

Može neko da nas voli ili ne, ali svi moraju da se dive našoj borbi, rekla je kapitenka ženske rukometne reprezentacije Crne Gore Jovanka Radičević.

Ženska rukometna reprezentacija Crne Gore igrala je u Herningu sa Španijom neriješeno 26:26 (11:17), u utakmici posljednjeg, trećeg kola glavne runde Evropskog prvenstva u Danskoj.

Obje selekcije ranije su ostale bez šansi za polufinale i borbu za medalje, a crnogorske rukometašice šampionat su završile sa dva trijumfa, remijem i tri poraza.

"Mislim da imamo nevjerovatan karakter i srce. Može neko da nas voli ili ne, ali svi moraju da se dive našoj borbi. Svaka od nas gine za ovaj dres, svakoj od nas je ovaj dres sve i to pokazujemo. Presrećna sam i ponosna, borile smo se u svakom meču. Nijesmo imali sreće protiv Rusije i Francuske, ali smo u drugom krugu pokazale da imamo čemu da se nadamo u martu. Žao nam je što nijesmo u borbi za medalju, ali ova generacija sa djevojkama koje će se oporaviti ima mnogo toga da pokaže", rekla je Radičević.

Izabranice selektora Kima Rasmusena bile su, nakon slabijeg prvog poluvremena, na pragu novog iznenađenja, imale su napad za pobjedu, ali ga nijesu realizovale.

"Znale smo da će biti težak meč. Španija je dobra selekcija, igra brzo, a mi smo umorne. Drago mi je što smo uspjele da se izvučemo i nadoknadimo osam golova razlike. Najvažnije je da smo završile zdrave. Imamo prostora da popravimo dosta toga, a vjerujem da ćemo biti spremne i fokusirane da ispunimo cilj", kazala je Jelena Despotović.

Пратите нас на

Коментари7

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније