Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

03. 11. 2013. 12:27   >>  12:43

DIREKTNO NA RTCG2

U "Morači" traže revanš za poraz u Ikastu

Rukometašice Budućnosti danas u Podgorici dočekuju danski Midtjiland u utakmici četvrtog kola B grupe Lige evropskih šampiona.

Poslije dva vezana poraza u gostima (FTC i Midtjiland), izabranice Dragana Adžića nemaju prava na kiks ukoliko žele da ostanu u trci za osvajanje jednog od prva dva mjesta u grupi koja vode u drugu fazu.

Midtjiland je u dosadašnjem dijelu takmičenja ostvario maksimalan učinak, a prvi duel u Ikastu dobio je 21:19.

Trener Budućnosti Dragan Adžić kazao je da su prethodne utakmice pokazale da im danski tim ne odgovara.

"Sve prethodne utakmice govore koliko nam ne odgovaraju i to su pokazale u najvažnijim momentima u meču, u svojoj dvorani. To neko iskustvo i zajedništvo koje one imaju, mi nijesmo imali i to je presudilo u tih posljednjih pet minuta meča u Ikastu", kazao je Adžić na konferenciji za novinare.

On vjeruje da će Budućnost sjutra izgledati bolje, iskusnije i da će to donijeti pobjedu.

Adžić je kazao da ne sumnja u plasman u drugu fazu takmičenja, navodeći da je i dalje sve otvoreno.

"Šanse su nam kao i ostalim ekipama koje su u igri. Sve je na nama i to je najvažnija stvar. Ne zavisimo ni od jednog drugog rezultata, osim da mi odigramo dobro", zaključio je Adžić.

Milena Knežević je kazala da nema pritiska uoči meča, navodeći da je Budućnost u istoj smo situaciji kao i ostale ekipe koje se bore za plasman među osam najboljih.

„Probaćemo da igramo bolje nego u prvom meču. To nije ono što mi možemo, moramo mnogo bolje“, kazala je Knežević na konferenciji za novinare.

Ona je, komentarišući svoju igru, kazala da to nije ona Milena od prošle sezone.

„Imala sam nekih povreda, nijesam bila u punom treningu. Nijesam trenirala ni uoči utakmica Lige šampiona, ali dolaze nam najvažnije utakmice tako da će morati da se vrati ona stara Milena ukoliko mislimo da napravimo rezultat. Najbitnije je da smo zdrave i da odigramo kako znamo’’, rekla je Knežević.

Utakmica u dvorani Morača počeće u 17 sati, a direktan prenos možete pratiti na Drugom programu TVCG.

U drugom meču te grupe, 15 minuta kasnije, sastaće se Lublin i FTC.

Grupa B:

1. Midtjiland 3 3 0 0 6
2. FTC 3 2 0 1 2
3. Budućnost 3 2 0 1 2
4. Lublin 3 0 0 3 0

(Mina)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније