Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

16. 01. 2021. 20:08 >> 20:09

FRANCUSKA SIGURNA

Porazi Sjeverne Makedonije i Slovenije na SP

Rukometna reprezentacija Sjeverne Makedonije doživjela je drugi, a reprezentacija Slovenije prvi poraz na Svjetskom prvenstvu u Egiptu.

Sjeverna Makedonija je poražena od domaćina Egipta ubjedljivo 38:19 (20:6, 18:13), piše Sport klub.

Egipat se od starta nemetnuo u ovom meču i veoma lako stekao ubjedljivu prednost. Makedonija je bila značajno bolja u drugom poluvremenu, ali nije uspjela da ispravi štetu napravljenu u prvom delu meča.

Egipat su do druge pobjede na šampionatu predvodili Sebib sa osam i Valid sa šest golova. Za Sjevernu Makedoniju su sa po tri gola predvodili Lazarov, Markovski i Pesevski.

Nakon uvodne pobjede, Slovenija je u drugom kolu poražena od reprezentacije Rukometnog saveza Rusije 31:25 (16:13, 15:12).

Slovenija je imala vođstvo u uvodnim minuitama utakmice, ali ruski rukometaši su od momenta kada su poveli samo povećavali prednost do konačne pobjede.

Po šest golova za ruski tim su postigli Kosorotov, Soroka i Kiseljev. U reprezentaciji Slovenije najbolji su bili Dolonec sa šest i Gajić sa pet pogodaka.

U istoj grupi prvu pobjedu je upisala i Bjelorusija koja je bila bolja od Južne Koreje 32:24.

Francuska je savladala Austriju 35:28, a Portugalija Maroko 33:20.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније