Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

17. 01. 2021. 19:54   >>  19:55

ZELENORTSKA OSTRVA OTPALA

Koronavirus na SP, Njemcima pobjeda bez borbe

Otkazan je prvi meč Svjetskog prvenstva u rukometu, a Njemačka je bez borbe pobedila selekciju Zelenortskih ostrva sa 10:0.

Afričku selekciju je pokosio koronavirus, rezultati testiranja su pokazala da nemaju deset igrača i golmana, koliko je neophodno da bi izašli na parket, piše Sport klub.

Samim tim, ostali su u hotelu, a iz dvorane su se brzo vratili i rukometaši Njemačke.

Meč je već je registrovan rezultatom 10:0 u korist Njemačke. U grupi se pored Njamačke i Zelenortskih ostrva, nalaze Mađarska i Urugvaj. Mađari su protiv ekipe iz Afrike slavili sa 37:24, a gotovo je izvjesno da je šampionat za selekciju Zelenortskih ostrva završen.

Urugvaj nema željeni kvalitet da bude konkurentan Njemcima i Mađarima, pa će pomenute selekcije izvjesno je, nastaviti takmičenje u drugoj fazi takmičenja.

Podsjećanja radi, prije početka Svjetskog prvenstva, zbog koronavirusa otpale selekcije Češke i SAD, a umjesto njih igraju Sjeverna Makedonija i Švajcarska.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније