Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

05. 11. 2013. 19:20   >>  20:39

STVORENI USLOVI

Lovćen ipak na Cetinju dočekuje Zagreb

Aktuelni šampion SEHA Gasprom Južni tok lige – Zagreb će ipak, u petak 8.novembra, gostovati u našoj prijestonici.

Čelnici SEHA lige, Marjan Načevski i Siniša Ostojić, danas su bili u posjeti Cetinju i uvjerili su se da su postavljene montažne tribine, čime je kapacitet SC "Lovćen" uvećan za još 600 sjedećih mjesta, te da je krov popravljen, tako da su dali zeleno svjetlo za odigravanje meča u sklopu 9. kola, javlja Handball Monetengro.

To je svakako pozitivna vijest za “crvene”, s obzirom da će u svom rukometnom hramu dočekati Zagreb koji do sada u ovom takmičenju nije slavio na Cetinju. Pritom da dvorana nije stekla uslove za odigravanje ovog meča troškovi bi bili mnogo veći s obzirom da bi se meč morao igrati u Podgorici i to u situaciji kada baš i ne cvjetaju ruže u taboru našeg šampiona.

Podsjećanja radi, Lovćen protiv Zagreba neće moći da računa na najboljeg igrača Igora Markovića, s obzirom da je kapiten zaradio crveni karton u poslednjem minutu u proteklom kolu protiv Neksea, dok je prije nekoliko dana “crvene” napustio desni bek Alen Kulenović.

(handballme.me)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније