Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

B92

22. 01. 2021. 22:10   >>  22:34

NORVEŠKA LAKO S ALŽIROM

Remi poslije drame Švedske i Slovenije

Rukometaši Norveške su ubjedljivo slavili nad Alžirom, dok je Švedska morala dobro da se pomuči i remizirala sa Slovenijom.

Norveška je bila veliki favorit u meču sa Alžirom i opravdali su ulogu favorita i slavili sa 36:23.

Ovo je jako važna pobjeda za Norvešku koja se bori za plasman u narednu rundu takmičenja, pa će i velika gol razlika ići u prilog.

Najbolji strijelci na meču bili su Sagosen i Blonc sa po šest postignutih golova, dok su po četiri postigli Kuliksen i Rejnkind.

Na drugoj strani, Ajub je sa sedam pogodaka bio najefikasniji, Saker je imao četiri gola, koliko i Sadok.

Bilo je mnogo drame, iako su bolje otvorili Šveđani i poveli sa 11:6, ali se na poluvrijeme otišlo sa samo jednim golom u njihovu korist, 14:15.

Potom, rezultatska klackalica. Prvo su vodili Slovenci, pa Šveđani, a onda su zahvaljujući Jonsonu i Vaneu poveli, ali je Slovenija izjednačila golom u posljednjoj sekundi za 28:28.

Najefikasniji je bio pomenuti Vane sa 7 golova, a na drugoj strani Gajić sa 6.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније