Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

28. 01. 2021. 13:20   >>  13:20

EHF SAOPŠTIO

"Lavovi" gostuju Švedskoj 9. marta

Odgođena utakmica četvrtog kola kvalifikacija za plasman na Evropsko prvenstvo u Mađarskoj i Slovačkoj, između Švedske i Crne Gore, biće odigrana 9. marta, saopšteno je iz Evropske rukometne federacije (EHF).

Navodi se da je EHF odredila novi termin, nakon odgađanja duela koji je prvobitno bio zakazan za 9. januar, zbog pojave koronavirusa u redovima Švedske.

Saopšteno je da će naknadno biti određen i termin odigravanja duela istih rivala u Podgorici, a koji 6. januara nije odigran iz istog razloga.

Švedska, polufinalista Svjetskog prvenstva u Egiptu koje je u toku, trenutno je lider kvalifikacione grupe 8 sa maksimalna četiri boda, Rumunija i Crna Gora ostvarile su polovičan učinak – pobjeda i poraz, dok je Kosovo bez bodova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније