Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

05. 02. 2021. 18:28   >>  18:27

BIĆE SPONZOR MUŠKE I ŽENSKE LIGE

Rukometni savez i SBbet nastavljaju saradnju

Rukometni savez Crne Gore (RSCG) i kompanija SBbet za još godinu produžili su saradnju, saopšteno je iz te asocijacije.

Ugovor o sponzorstvu potpisali su predsjednik Saveza Petar Kapisoda i predstavnik kompanije čija je osnovna djelatnost organizacija sportskog klađenja, Igor Mujović.

SBbet je partner Saveza od novembra 2019. godine.

Novina u odnosu na prethodni ugovor, kojim je bilo propisano da će sve reprezentativne selekcije na opremi nositi logo SBbet-a, što će ta kompanija biti i sponzor Prve muške i Prve ženske lige.

U nastavku sezone zvanični naziv liga će dakle, biti SBbet Prva muška i SBbet Prva ženska liga.

Kapisoda je kazao da je posebno zadovoljstvo kada se nastavlja saradnju sa nekim od sponzora i partnera.

"To je potvrda da je protekli ugovor ispunio svoj cilj, odnosno da je saradnja bila na obostrano zadovoljstvo i da je doprinijela ostvarivanju prioriteta u djelovanju Saveza, ali i našeg partnera", kazao je Kapisoda.

On je podsjetio da je SBbet jedan od prvih sponzora sa kojim je zaključen ugovor u mandatu tog rukovodstva Saveza.

"To je bilo izuzetno značajno, jer smo počeli da rješavamo finansijske probleme, obezbjeđujemo uslove za realizaciju svih aktivnosti koje imamo u kalendaru, te privlačimo i druge partnere i sponzore. Zato je ova saradnja za mene posebna, a SBbet partner sa kojim ćemo vjerujem ne samo nastaviti istu na obostrano zadovoljstvo, već je podići na viši nivo", kazao je Kapisoda.

Mujović je istakao da kompanija SBbet želi da na taj način podrži crnogorski rukomet u godini koja je sticajem okolnosti i olimpijska, i u kojoj nacionalne selekcije očekuju brojne obaveze.

"Vjerujem da ćemo se već u martu radovati uspjehu rukometašica i plasmanu na Olimpijske igre, što bi bila dobra najava i za ostale izazove koje očekuju reprezentativne selekcije. Saradnja je ove godine proširena na način što će naziv naše kompanije biti u nazivu nacionalnih liga, čime pokazujemo brigu i o razvoju rukometa u domaćim okvirima“, kazao je Mujović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније