Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

[ RSCG ]

08. 02. 2021. 13:57 >> 13:57

EHF ODREDIO NOVI TERMIN

"Lavovi" dočekuju Švedsku 30. aprila

Odložena utakmica kvalifikacija za plasman na Evropsko prvenstvo u Mađarskoj i Slovačkoj naredne godine između Crne Gore i Švedske biće odigrana 30. aprila u Podgorici.

Evropska rukometna federacija (EHF) odredila je novi termin odigravanja duela prvobitno zakazanog za 6. januar, a koji je odložen zbog pozitivnih slučajeva na koronavirus u redovima aktuelnog vicešampiona svijeta.

Tako je poznat kompletan raspored „lavova“ u preostala četiri kvalifikaciona duela. Prvi meč u nastavku kvalifikacija, izabranici selektora Zorana Roganovića će odigrati 9. marta u Švedskoj, 28. aprila zakazano je gostovanje selekciji Kosova u Prištini, a nakon duela protiv Švedske u Podgorici, u posljednjem duelu, protivnik će 2. maja u našem glavnom gradu biti Rumunija.

Nakon dva kola kvalifikacija, Švedska je lider grupe 8 sa četiri boda, Rumunija i Crna Gora imaju po dva, dok je Kosovo bez bodova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније