Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

09. 11. 2013. 08:21 >> 08:25

LIGA ŠAMPIONA

Budućnost danas sa Lublinom, RTCG 2

Rukometašice Budućnosti danas će, u poljskom Lublinu igrati protiv istoimenog tima utakmicu petog kola B grupe Lige evropskih šampiona.

Crnogorski prvak prvi međusobni duel u dvorani Morača dobio je 31:19, a u dosadašnjem dijelu takmičenja ostvario je polovičan učinak, po dva trijumfa i poraza, dok je Lublin bez pobjede u grupi i šansi za nastavak takmičenja na evropskoj sceni.

Budućnost u Poljskoj mora da pobijedi, u suprotnom, završava takmičenje u Evropi. Ipak, u taboru "plavih" jednio razmišljaju o trijumfu.

"Vjerujem da će igračice odigrati na potrebnom nivou. Marta Žderić nije otputovala sa nama zbog bola u leđima, a ostale igračice su spremne da pruže maksimum kako bi došli do nove pobjede. Vjerujem da će nam značiti iskustvo koje imamo iz prethodna četiri meča u Ligi šampiona u ovom sastavu, kao i sjajno izdanje koje smo prikazali protiv Midtjilanda. Moramo da ostvarimo pobjedu na terenu na kojem su slavili Ferencvaroš i Midtjiland, a nakon toga da se okrenemo meču odluke protiv Ferencvaroša u posljednjem kolu", kazao je trener Budućnosti Dragan Adžić.

Duel u Lublinu počeće u 16 sati, uz prenos na RTCG 2.

U drugom meču te grupe, dva i po sata kasnije u Dabašu, sastaće se FTC i Midtjiland.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније