Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

09. 11. 2013. 17:22   >>  17:26

LIGA ŠAMPIONA

Budućnost slavila u Poljskoj

Budućnost je zabilježila drugu uzastopnu pobjedu u Ligi šampiona, izborila sa se pritiskom i Lublinom 30:22 i napravila veliki korak ka plasmanu u narednu rundu.

Prvih osam minuta meča obilježila je igra gol, za gol, dgje je Budućnost tri puta vodila, ali je domaćin stizao rezultat.

Onda su “plave“ preuzele kontrolu nad mečom i zahvaljujući  tandemu Petrović – Cvijić (postigle po dva gola) povele 8:3. Ubrzo je nakon gola Petrović iz sedmerca bilo 11:5 i sve je bilo idealno do rezultata 13:7.

Tada je uslijedio neshvatljiv pad izabranica Dragana Adžića. Domaće su se razigrale, kako u napadu, tako i u odbrani i do odmora smanjile na 13:12. Moglo je da bude i gore, ali je Voltering u nekoliko navrata izvanrednim intervencijama vadila “kestenje iz vatre“.

Ipak, Budućnost je dobro odreagovala nakon odmora, i vrlo brzo nakon golova Petrović (iz sedmerca) i Mehmedović nakon kontre stekla četiri gola prednosti – 17:13. Budućnost je potom održavala prednost, od četri, pet golova, u dva navrata odigrala dobro sa igračicom manje. Čak je i Petrović pogodila u situaciji “šest na pet“ za 22:17 i najavila trijumf.

Georgijevska je na osam minuta prije kraja donijela plus 7 svom timu (26:19) i bilo je jasno da bodovi idu za Podgoricu.

Neagu je četvrtim golom na četiri minuta prije kraja otklonila sve dileme, a konačnih 30:22 postavila je Bizdra iz sedmerca, za veliko slavlje "plavih" dama i stručnog štaba.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније