Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

07. 03. 2021. 18:59   >>  18:58

POPOVIĆ PORUČILA

Ovo je samo prvo poluvrijeme, biće teško u Budimpešti

Trener rukometašica Budućnosti Bojana Popović kazala je nakon pobjede protiv FTC-a da tri gola prednosti pred revanš u Mađarskoj ne znače mnogo.

Budućnost je na svom terenu pobijedila FTC sa 22:19, u prvom meču osmine finala Lige šampiona.

“Očekivali smo ovako težak meč. Odradili smo dobar posao u prvih 15 minuta, ali nijesmo koristili dobru igru u odbrani da protivnika kažnjavamo golovima iz kontri. U prvom poluvremenu smo primili smo sedam golova i to je sjajno za ovaj nivo. Desio nam se pad koncentracije u prvih 15 minuta drugog poluvremena i znali smo da na taj način ne možemo do dobrog rezultata. Blanka Biro je bila sjajna na golu FTC-a, odbranila je mnogo šuteva, naročito sa krila, uz to napravili smo i nekoliko grešaka. Radićemo na tome da u revanšu ispravimo greške koje smo pravili, kako bi pružili dobro izdanje. Ovo je samo prvo poluvrijeme, znamo da će biti veoma teško u Mađarskoj”, kazala je Popović.

Barbara Arenhart je upisala 12 odbrana.

“Srećna sam zbog pobjede. Sa mnogo više samopouzdanja putujemo u Budimpeštu. Imale smo i četiri gola prednosti, ali se FTC vratio i bio u igri do kaja. Bilo je mnogo grešaka u drugom poluvremenu i to je razlog što nijesmo došle i do boljeg rezultata. Ovo je bila velika bitka, zaslužile smo ovu pobjedu, ali znamo da još ništa nije odlučeno i da moramo da se borimo i u Budimpešti”, kazala je Arenhart.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније