Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

08. 03. 2021. 20:59 >> 21:01

ROGANOVIĆ

"Sazreli smo da možemo da odigramo dobro protiv Švedske"

Muška rukometna reprezentacija okupila se u švedskom Lundu, a sjutra će igrati protiv jedne od najboljih svjetskih reprezentacija, koja je i lider naše grupe u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, koje će naredne godine biti održano u Mađarskoj i Slovačkoj.

To je odloženi meč koji je trebalo da bude odigran 9. januara, ali je odgođen zbog pozitivnih slučajeva na korona virus u redovima aktuelnog vicešampiona svijeta.

"Nakon onog puta u Rumuniju smo pomislili da ne može biti teže, ali ovo sada su najteže moguće okolnosti. Polako se okupljamo, u ponoć stiže grupa igrača u hotel, sjutra imamo trening od sat vremena i izlazimo na megdan vicešampionu svijeta. I pored svih ovih okolnosti, mislim da imamo šansu da odigramo jako dobar meč. Siguran sam da ćemo odigrati na pravi, muški način, što uvijek radimo kada je najteže", poručio je selektor Zoran Roganović.

Švedska nakon dva odigrana meča ima maksimalna četiri boda, Rumunija i Crna Gora ostvarile su polovičan učinak – pobjeda i poraz, dok je Kosovo bez bodova.

"Šveđani su, koliko sam pratio njihove medije ovih dana, malo više fokusirani na kvalifikacioni turnir u Njemačkoj. Maltene nisu nijednog slova posvetili nama, kažu samo da se igra utakmica. To nama ide u korist, ali to je ekipa koja je pokazala kako složno i pravom igrom može da se napravi veliki rezultat. I nas će to inspirisati, da napravimo ono što i prije dvije godine protiv Danske, iako smo ovog puta na gostovanju, bez naše publike. Siguran sam, ipak, da smo toliko sazreli i da možemo da odigramo jako dobro i kvalitetno protiv Švedske", poručio je Roganović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније