Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

[ Mina ]

09. 03. 2021. 19:38 >> 19:41
2

KVALIFIKACIJE ZA EP

"Lavovi" poraženi u Lundu

Muška seniorska rukometna reprezentacija Crne Gore poražena je večeras u Lundu od Švedske 27:24, u utakmici osme grupe kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Mađarskoj i Slovačkoj 2022.

To je drugi poraz crnogorskih rukometaša, nakon što su izgubili i od Rumunije 36:27.

Upisali su i pobjedu na startu protiv Kosova (32:25)

Crnogorski rukometaši, iako značajno oslabljeni bez pet igrača, pružili su snažan otpor rivalu, u 12. minutu prvi i jedini put bili su vođstvu (8:7), a u 20. posljednji put zaostatak su sveli na gol (11:10).

Vicešampion svijeta u 24. poveo je 14:10, a prednost od četiri gola u drugom poluvremenu imao je još pet puta (17:13, 19:15, 22:18, 24:20 i 25:21).

Crna Gora je u 54. minutu, sa dva uzastopna pogotka, smanjila na 25:23 i imala napad da zaostatak svede na gol, ali nije uspjela da ga realizuje.

Najefikasniji u pobjedničkoj selekciji, koja je zabilježila treći trijumf, bio je Niklas Ekberg sa osam pogodaka.

U crnogorskoj reprezentaciji, na čijem se golu istakao Nebojša Simić, najefikasniji su bili Branko Vujović i Miloš Vujović sa po šest, Miloš Božović je postigao četiri, a gol manje Vasko Ševaljević.

Crna Gora će kvalifikacije nastaviti 28. aprila gostovanjem Kosovu, dok će dva dana kasnije ugostiti Švedsku.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније