Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

13. 11. 2013. 21:02 >> 21:02

POVRATAK

Abramović trener Lovćena

Čovjek koji najbolje od svih trenera poznaje rukometaše Lovćena – Zoran Abramović je odlučio da prihvati ponudu i da se vrati na kormilo seniorske ekipe nakon što je nepravedno sklonjen neposredno prije početka sezone.

Dosadašnji trener kadetske ekipe je nedavno kazao da neće biti trener seniorskog tima Lovćena sve dok je predsjednik Dragan Cogo Ražnatović, u međuvremenu je Ražnatović podnio ostavku, tako da su v.d.predsjednika Predrag Vujanović i sportski direktor Željko Petričević brzo reagovali i ponudili Abramoviću mogućnost da nastavi tamo gdje je stao u avgustu.

“Opština Cetinje je preuzela brigu o našem klubu, tako da je to jedan od razloga što sam prihvatio da budem trener prvog tima. Očekujemo ubrzo da dobijemo i novog predsjednika te da klub funkcioniše kako po renomeu i tradiciji zaslužuje. Ambicije su da ponovo osvojimo duplu krunu na domaćoj sceni, dok u SEHA ligi želimo da popravimo našu poziciju na tabeli i to već nakon utakmice koja slijedi”,kazao je za Handball Montenegro Abramović.

Cetinjani već u petak u (20.10h) na svom terenu dočekuju pojačani Borac protiv kojeg su zabilježili jedini trijumf ove sezone u SEHA Gasprom Južni tok ligi.

Čini se da polako klub iz naše prijestonice staje na noge, ostalo je još da se formira novi UO i da se izabere prvi čovjek kluba.

(tekst i foto:handballme.me)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније