Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

08. 04. 2021. 18:31 >> 18:30

OPROŠTAJ OD "PLAVOG" DRESA

Pino: Uživala sam, hvala djevojkama i klubu na svemu

Igračica koja je dobitnica najvećeg priznanja u rukometu, najbolja na planeti u u izboru Svjetske rukometne federacije (IHF) 2009. godine Alison Pino na emotivan način oprostila se od Budućnosti. U subotu će naime, u revanšu četvrtfinala Lige šampiona protiv Đera posljednji put nastupiti za dvostrukog šampiona Evrope, jer naredne sezone mijenja sredinu.

U Budućnost je stigla prošlog ljeta, kao igračica sa bogatim iskustvom koja je u dresu reprezentacije Francuske bila šampion Evrope i svijeta, te osvajačica olimpijske medalje, a suze koje nije mogla da sakrije na konferenciji za novinare uoči duela protiv Đera, govore više od bilo koje riječi i utisku koji nosi iz našeg kluba, Podgorice i Crne Gore.

"Mogla bih da kažem mnogo toga... Tužna sam da budem iskrena. Uživala sam ovdje, ali nije bilo lako. Bilo bi mi drago da je bilo drugačije, ali to nije bio slučaj. Došla sam sa očekivanjima. Nije se sve odvijalo onako kako sam očekivala, ali to je život. Ponosna sam na ono što smo uradile od januara, nije bilo lako, zbog brojnih problema sa povredama i činjenice da imamo mlad tim. Ponosna sam na saigračice, nije bilo lako doći u Budućnost iz Francuske u vrijeme pandemije, želim da se zahvalim djevojkama i klubu na svemu!", kazala je Pino.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније