Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

[ Izvor: Mina ]

15. 04. 2021. 09:55   >>  13:10

U 51. GODINI

RSCG: Preminuo trener golmana Gojko Vučinić

Trener golmana u muškoj i ženskoj rukometnoj reprezentaciji, Gojko Vučinić preminuo je u 51. godini u španskom Eibaru, saopšteno je iz Rukometnog saveza.

On je krajem prošle godine operisan je u Španiji zbog ozbiljnih zdravstvenih problema, koji su ustanovljeni po povratku sa Evropskog prvenstva za rukometašice u Danskoj.

"Od tada je vodio najvažniju životnu bitku, a lavovi i lavice, kao i cjelokupna rukometna javnost, u više navrata slali su mu poruke podrške uz nadu se da će uskoro ponovo biti pored terena kao neizostavni član stručnog štaba nacionalnog tima", piše u saopštenju Rukometnog saveza.

Navodi se da je kasno sinoć iz Eibara stigla vijest koja je rastužila rukometnu Crnu Goru.

"Njegovo plemenito srce, međutim, nije izdržalo. Uspomenu na njegovu dobrotu i veliko srce, posvećenost porodici, prijateljima i svim saradnicima, iskrenost u svim životnim situacijama i predanost u poslu, vječno ćemo čuvati od zaborava", piše u saopštenju.

Navodi se da Rukometni savez upućuje najiskrenije saučešće porodici Vučinić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније