Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

20. 04. 2021. 11:53 >> 11:54
1

PRENOS NA RTCG

"Lavice" žele pobjedu i u Minsku

Ženska rukometna reprezentacija Crne Gore igraće danas u Minsku sa Bjelorusijom revanš utakmicu baraža za Svjetsko prvenstvo.

Crnogorske rukometašice pvi duel u Podgorici dobile su 29:23 (14:13). "Lavice" su blizu ostvarenja cilja, ali u taboru našeg državnog tima poručuju da i u revanšu idu na pobjedu protiv bivše sovjetske republike.

"Mislim da ne treba da razmišljamo o razlici, već od starta pokažemo šta znamo i koliko možemo i da vidimo za koliko će to biti dovoljno. Pristup će sigurno, nakon prve utakmice, biti drugačiji. Bjelorusija igra dobar rukomet i zato vjerujem da ćemo biti na drugačijem nivou", kazala je selektorka Bojana Popović.

Ona ne sumnja da će Crna Gora 15. put zaredom učestvovati na velikom takmičenju.

"Borimo se za još jedno veliko takmičenje, a bez sumnje znam da ćemo uspjeti. Vjerujem u ovo što radim i u djevojke. Zato ne sumnjam da ćemo 15. put zaredom učestvovati na velikom takmičenju", kazala je selektorka Bojana Popović.

Desni bek Andrea Klikovac poručuje da će dati maksimum.

"Ovo jeste i uvertira za Tokio. Mislim da smo ponovo napravile veliki uspjeh za ponos. Pokazale smo da smo karakterne, borbene i da uvijek dajemo maksimum, bez obzira na to ko je protivnik i na kojem smo takmičenju. Zato i na ovaj meč gledamo sa optmizmom. Ne razmišljamo da branimo razliku. Došle smo da odigramo bolju utakmicu, svjesne da je teže igrati na gostujućem terenu", kazala je Klikovac.

Utakmica u Minsku počeće u 17 sati.

Svjetsko prvenstvo na programu je od 2. do 19. decembra u Španiji.

Plasman su obezbijedili Španija, Holandija, Hrvatska, Danska, Francuska i Norveška.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније