Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

Mina

22. 04. 2021. 15:52   >>  15:52

IGRAČI MOTIVISANI

Kadeti odradili pripreme u Beranama

Kadetska rukometna reprezentacija Crne Gore odradila je mini pripreme u Beranama, tokom kojih je odigrala i dva kontrolna meča, saopšteno je iz Rukometnog saveza.

Navodi se da je za generaciju igrača rođenih 2004. godine to bila prilika za uigravanje i sticanje potrebnog iskustva, a sve u nedostatku međunarodnih utakmica zbog situacije sa pandemijom virusa COVID-19.

Na pripremama je bilo 18 igrača sa kojima su radili direktor reprezentativnih selekcija Draško Mrvaljević i treneri Marko Martinović i Saša Roganović.

Akciju su, zbog obaveza u klubovima u Sloveniji, propustili su Radoš Premović, Lazar Sredanović i Mirko Latković.

Saopšteno je da su oni dio te generacije i na koje stručni štab računa u narednom periodu.

Mrvaljević je kazao da su mini pripreme u Beranama protekle u najboljem redu, momci su bili maksimalno motivisani, kao i da su osim treninga i napornog rada, bili u prilici da odigraju dva kontrolna duela protiv prvoligaškog tima Berane 1949.

"Na žalost, nijesmo bili kompletni, jer su nedostajala tri reprezentativca koja su napustila Crnu Goru i u slovenačkim klubovima nastavili svoje karijere. Na njih svakako računamo u narednom periodu. U trenutnim okolnostima zbog situacije sa korona virusom, otežano je raditi sa ovom generacijom, jer se ne možemo okupiti u kompletnom sastavu", rekao je Mrvaljević.

Prema njegovim riječima, izostanak putovanja i nedostatak međunarodnih turnira i mečeva, uslovio je otežan rad na razvoju i napredovanju te generacije, koja je uskraćena za kontinuirani rad usljed pandemije.

"Nastojimo ipak, da im omogućimo najbolje moguće uslove, a vjerujem da će se situacija u dogledno vrijeme normalizovati i da ćemo biti u prilici da se okrenemo novim akcijama. Ukoliko sve bude kako očekujemo, prva nas očekuje 1. avgusta, kada bi trebalo da počnemo nastup na turniru u Bukureštu, jer smo dobili poziv rumunskog saveza", kazao je Mrvaljević.

Na pripremama u Beranama bili su Matija Pejović, Igor Mrvaljević, Danilo Radunović, Savo Vujović i Darko Đurković (Lovćen), Andrija Radovanović i Viktor Suknović (Danilovgrad), Radoš Premović i Milan Nišavić (Berane 1949), Filip Gazdić i Dejan Čolović (Rudar), Edin Beharović (Mornar 7), Todor Bulatović (Zabjelo), Vasilije Vukajlović (Budvanska rivijera Budva) i Janko Kustudić, Božo Vujović, Lazar Ćorović i Matija Zmajević (Sutjeska).

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније