Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

Izvor: Cetinjski list

23. 05. 2021. 21:24 >> 21:25

DUPLA KRUNA

Rukometaši Lovćena obezbijedili novu titulu

Rukometni klub Lovćen stigao je do 11. titule prvaka države, a osme od obnove crnogorske nezavisnosti. Pobjedom nad Budvanskom rivijerom Cetinjani su dva kola prije kraja i matematički obezbijedili odbranu trona - 24:22.

Iako je ekipi Duška Milića i bod bio dovoljan da upotpuni duplu krunu, Lovćen je odigrao još jedan dobar meč i sasvim zasluženo je savladao Budvane, četvrti put ove sezone.

Domaćin je kontrolisao rezultat u prvom poluvremena, ali prednost cetinjskog tima nije prelazila tri gola, da bi na veliki odmori iznosila dva gola - 12:10.

U nastavku, Budvani su par puta imali dva gola viška, ali je Lovćen disciplinovanom igrom u napadu uspio da preokrene i da stavi pečat na četvrtu vezanu titulu prvaka Crne Gore.

U redovima pobjedničke ekipe najefikasniji je bio Igor Marković sa šest golova. Pet je dodao Vuk Latković, a jedan manje Petar Eraković.

Kod Budvana su po sedam postigli Đorđo Peruničić i Luka Novaković.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније