Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

03. 07. 2021. 15:29 >> 15:32

POPOVIĆ

Za Budućnost u grupnoj fazi nema lakih protivnika

U grupnoj fazi DELO EHF Lige šampiona nema lakih protivnika, već su to sjajni timovi, pa Budućnosti posao neće biti nimalo lak, kazala je trener Bojana Popović nakon što je žrijebom u Beču odlučeno da će rivali u grupi A biti francuski Brest, mađarski FTC, rumunski CSM Bukurešt, njemačka Borusija, ruski Rostov, danski Esbjerg i hrvatska Podravka.

"Novi sistem takmičenja je doveo do toga da u grupnoj fazi nema lakih protivnika. U našoj grupi su sjajne ekipe, počev od Bresta do Esbjerga koji je ove sezone pojačan najboljom igračicom finalnog turnira u Budimpešti – Rejstad. I CSM Bukurešt i FTC imaju sjajne sastave, tako da posao neće biti nimalo lak. Kroz Ligu šampiona želimo da gradimo tim, na nešto drugačiji način nego prethodnih sezona, moramo da krenemo od nule i bićemo fokusirani prvenstveno na našu igru, kako bi napravili sistem koji će nam najviše odgovarati. Radujemo se novoj sezoni Lige šampiona, samo da svi ostanemo zdravi, doveli smo nekoliko novih igračica, a iz generacije koja će nastupiti na Evropskom prvenstvu za juniorke u Sloveniji, priključićemo nekoliko djevojaka. Spremićemo se za veliki izazov koji nas očekuje, nije lak posao, ali uživanje je kada želiš da ostvariš nešto što u početku djeluje neostvarivao. Probaćemo da nađemo put do dobrog rezultata i želimo da budemo konkurenti u društvu najboljih", kazala je Popović.

Nakon 14 kola grupne faze, po dva prvoplasirana tima izboriće direktan plasman u četvrtfinale. Timovi koji budu plasirani od trećeg do šestog mjesta, igraće u eliminacionoj rundi za plasman u četvrtfinale.

Nova sezona počinje 11/12. septembra.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније